Közigazgatási Továbbképzési Intézet
Elektronikus információbiztonsági képzés (EIB)

Képzésre jelentkezés

Jelentkezés éves tervkészítésre nem kötelezett szervnél foglalkoztatottak, valamint magánszemélyek számára:

A jelentkezés a Probono rendszeren keresztül történik, mely előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezés folyamatáról lépésről-lépésre leírást tartalmazó útmutató ITT letölthető. A jelentkezés feltételei és főbb lépései:

  1. A regisztrációnál válassza az egyéni vizsgázói szerepet és töltse ki a számlázási adatokat.
  2. Amennyiben a jelentkezés előfeltétele a belépő képzés elvégzése, vagy ez alól a jelentkező mentesült, (lásd. a képzés adatlapján „Célcsoportok” menüpontban vagy az útmutató mellékletében) a felületen ezt igazolnia kell, amit a Probono Classic felületen tud megtenni. A Classic felület „Személyes oldalam/Adatlap/Továbbképzési kötelezettség meghatározásához… szükséges adatok” menüpontban igazolja a belépő képzés elvégzését, vagy jelölje meg a mentesség okát.
  3. A „Képzések megvalósítása/Egyéni képzés jelentkezés” menüpontra kattintva, a rendszer átirányítja az új Probono felületre. Itt a „Tanulás” menüpontban a „Programok és vizsgák” almenüpontban a „Nyitott képzések” közötti lapozással találhatja meg azokat a képzéseket, amelyek meghirdetésre kerültek. A kiválasztott képzésnél a „Tovább” gombra kattintva a képzés adatai is láthatóvá válnak. A „Jelentkezés” gomb megnyomása után válassza ki a képzési időszakot, majd nyomja meg a kiválasztás után megjelenő „Jelentkezés” gombot.
  4. A képzés megkezdése előtt a képzés díját utalja át az Egyetem számlaszámára. A díjakat az egyes továbbképzési programok leírásai tartalmazzák a Célcsoportok menüpont alatt. A közlemény rovatban tüntesse fel: a képzés nyilvántartási számát és a jelentkező nevét, valamint a „KTI” rövidítést. A számlaszám: 10023002-00318259-00000000. Amennyiben az utalást csak számla ellenében tudja megtenni, vegye fel a kapcsolatot a képzésszervezővel
    (Bene Erika, +36 1 432 9285, bene.erika@uni-nke.hu).

A befizetett képzési díjakról számla kerül kiállításra a Probono rendszerben megadott számlázási adatok alapján.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a képzésre jelentkezés és a tananyag megtekintése megkezdett képzésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után!

Az elektronikus információbiztonsági képzésekkel kapcsolatban további tájékoztatásért, Bene Erika e-mail cím: bene.erika@uni-nke.hu képzésszervezőhöz (telefonszám: +36 1 432 9285) tudnak fordulni